HET TEAM

 

Ons team kenmerkt zich door een combinatie van diverse vaardigheden, expertise en persoonlijke eigenschappen. We werken synergetisch samen om uitzonderlijke resultaten te leveren aan klanten. We hebben een sterke klantgerichtheid, passie voor het helpen van organisaties om hun doelen te bereiken en zijn loyaal aan onze opdrachtgevers. We blijven onszelf ontwikkelen, zijn flexibel en passen ons aan aan nieuwe uitdagingen en veranderende marktomstandigheden. Bovendien hebben we sterke communicatievaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met diverse stakeholders en binnen het team zelf.

 

Het team bestaat uit de volgende leden:

 

Drs Roy Laurens

Studeerde zowel bedrijfskunde als bestuurskunde in Nederland. Gespecialiseerd in change management en human resource management (HRM). In zijn lange internationale carrière waaronder in Suriname en Nederland heeft hij in verschillende functies van partner, directeur, manager, consultant, trainer en coach veel kennis en ervaring opgedaan op de gebieden strategisch management, organisatie- en managementontwikkeling, projectmanagement en performance improvement.

Drs Stanely Tilak

SStudeerde af in Nederland aan de Open Universiteit en tweetal andere instituten hoofdzakelijk op het gebied van Management, bedrijfsprocessen en ICT. In Nederland stelde hij een kwaliteitsmodel voor de wetenschap samen en is momenteel werkzaam als Dean of College of Technology. Hij werkte eerder bij verschillende Organisaties waaronder universiteiten en hoge scholen in diverse landen.
Hoofdzakelijke interessegebieden en kenmerken: kwaliteitssystemen, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, besluitvaardig, aanpakken, kritisch, loyaal, integer, interculturele teamspeler en inspireren

 

Drs Dave Abeleven

Afgestudeerd in bedrijfseconomie en in bezit van de akte MO-A wiskunde. Een ervaren professional die ruim 20 jaar ruime ervaring heeft opgedaan als docent en directeur binnen MBO en HBO en de afgelopen 8 jaar als directeur bij overheid en openbaar bestuur. Is gespecialiseerd in verandermanagement, professionele ontwikkeling en het creëren van een inspirerende werkomgeving door visionair leiderschap richting het behalen van gestelde doelstellingen.